Als ZZP’er bent u vaak dag en nacht bezig om uw bedrijf draaiende te houden. Na een lange dag werken moet u vaak ’s avonds nog aan de slag op kantoor om calculaties te maken of rekeningen te versturen.  Niet je hobby, maar wel een noodzakelijk kwaad, want zonder offertes geen werk, en zonder facturen geen inkomen. Energie EN Installatie kan u hierbij van dienst zijn.

Offertes uitwerken

Ik kan uw offertes uitwerken, maar ook uw  dagelijkse kantoorwerk wegwerken. Rekeningen versturen, inkomende meldingen afhandelen, moeilijke vragen uitzoeken en beantwoorden, noem het maar op. En in de tijd dat ik daarmee bezig ben kunt u gewoon doen waar uw goed in bent en wat u het liefste doet: met uw handen werken en de klanten tevreden houden.

Lastige installaties uitwerken

Ook als u geconfronteerd wordt met lastige installaties, die tot in detail moeten worden uitgezocht, maar waar u eigenlijk de tijd niet voor hebt, kunt u bij Energie EN Installatie terecht.

En het mooie is dat je zelf kunt bepalen of je dat wilt uitbesteden op het moment dat het zich voordoet, of gewoon voor bijvoorbeeld een dag in de maand een contract afsluit. Alles is mogelijk.

Afspraak maken

Bel of mail me maar voor een afspraak, dan zoeken we de manier van samenwerken die bij u past.

Afspraak maken