Energie. Iedereen is ermee bezig en allemaal willen we hetzelfde. Zo min mogelijk energie gebruiken. En voor de energie die we gebruiken, zo min mogelijk en liefst helemaal niks betalen. Energie EN Installatie kan daarbij helpen.

Nieuwbouw

Voor elke situatie zijn andere oplossingen. In een nieuwbouw is het gemakkelijker om een energiezuinig of energieneutraal ontwerp te maken dan in een bestaande bouw. Simpelweg omdat de nieuwe woning al energiezuiniger gebouwd wordt dan vroeger. En als de woning zelf al is voorbereid op een laag energieverbruik, is het eenvoudiger om daar de installatie op aan te laten sluiten.

Bestaande bouw

Voor een bestaande woning is het belangrijk om in beeld te krijgen  wat er op dit moment aanwezig is. Zowel qua isolatie als qua installatie. Als duidelijk is wat er al staat, kunnen we daarna een plan maken hoe we het geheel beter en zuiniger kunnen maken. En daarvoor gebruiken we dan de apparaten die het beste bij uw situatie passen.

Afspraak maken

Ik zoek, samen met u, altijd naar de beste oplossing, zowel wat betreft prijs als uitvoering, en aansluitend bij uw wensen. Bel of mail gerust voor een afspraak.

Afspraak maken