Als u een nieuw huis gaat bouwen, komt er veel op u af. U zult zich in alle aspecten van de nieuwbouw moeten verdiepen. Want alles moet duidelijk zijn voordat de bouw begint. Energie EN Installatie kan u ondersteunen op het gebied van de technische installaties. Elke installatie begint bij een goed ontwerp en een goed ontwerp begint met goede uitgangspunten.

Ontwerp maken

Als we samen hebben gekeken naar uw wensen, maak ik voor u een compleet ontwerp van de installatie. Met dit ontwerp kunt u naar een installatiebedrijf stappen die de uitvoering voor u verzorgt.

Bouwbegeleider voor technische gedeelte

Maar we kunnen ook verder gaan. Energie EN Installatie kan tijdens het hele bouwproces uw bouwbegeleider zijn voor het technische gedeelte. Ik zal dan op de cruciale momenten aanwezig zijn op de bouw en ook de vergaderingen met de aannemer en installateur bijwonen. Zo kunt u er zeker van zijn dat mijn en uw ontwerp op de juiste manier wordt uitgewerkt in de bouw. Dat voorkomt veel werk als achteraf blijkt dat het anders is gemaakt dan u zou willen.

Afspraak maken

Hebt u interesse in een ontwerp en/of een bouwbegeleiding? Bel of mail me voor meer informatie of maak een afspraak en we gaan er samen aan werken.

Afspraak maken